Hesabım
    İşler Güçler'de Murat Cemcir Paniği!

    Murat Cemcir'i İşler Güçler'i bıraktı mı?

    Geçtiğimiz Salı akşamı 25. bölümüyle ekrana gelen İşler Güçler'de Murat Cemcir'in yokluğu gözlerden kaçmazken, bir önceki bölümde açık rögar kapağından içeri düşen Murat'ın akibeti merakla bekleniyordu. Senaryo gereği kimsenin ulaşamadığı Murat, izleyicide de panik yarattı. Facebook, twitter gibi ortamlarda Murat Cemcir'in neden 25. bölümde yer almadığı ile ilgili birçok teori paylaşılırken, ne Selçuk Aydemir ne de diğer oyunculardan konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

    Selçuk Aydemir'in bu sabah Facebook üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ise, Murat Cemcir hayranlarını iyice meraklandırdı. Kurgu masasından bir fotoğraf paylaşıp; "26. Bölüm kurgu... İkinci sahne, cenaze sonrası yenilen irmik helvaları." yazan Selçuk Aydemir, cenaze Murat Cemcir'in mi sorusunu akla getirdi. Facebooktaki takipçilerinden oldukça tepkili yorumlar alan paylaşıma, Selçuk Aydemir'den başka cevap gelmedi.

    Dizinin 26. bölüm itibariyle ara veriyor olması, Murat Cemcir'in geçtiğimiz bölümde yer almaması ve üstüne de kurgudan paylaşılan bu fotoğraf gelince, akla başka bir şey gelmiyor ama, dileriz aklımıza gelen başımıza gelmez.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top