Hesabım
    Pargalı'ya Oyuncu Arkadaşlarından Veda

    Muhteşem Yüzyıl'daki rol arkadaşları Okan Yalabık'a veda ettiler..

    Muhteşem Yüzyıl dün akşam çok önemli bir bölümle izleyici karşısına çıktı ve dizide bir dönüm noktası yaşandı. Osmanlı tarihinin önemli olaylarından biri olarak anılan Pargalı İbrahim'in boğdurulması dün akşam yayınlanan bölümde gerçekleşti. Hürrem'in en büyük rakibi, Kanuni'nin en büyük dostu ve Hatice'nin büyük aşkı Pargalı, bizzat Kanuni'nin emriyle idam edildi. Şeyhülislam Ebusuud Efendi'nin verdiği fetvayla kendi verdiği fermanı çiğneyen Kanuni, iftar için çağırdığı arkadaşıyla son kez yemek yiyerek, onu sonsuzluğa uğurladı.

    Pargalı İbrahim'i canlandıran Okan Yalabık'a rol arkadaşları bakın nasıl veda ettiler..

    Halit Ergenç: Okan’la çalışmak bir oyuncu için çok büyük konfor. Çok iyi bir oyuncu... Onu çok özleyeceğim. Bir daha beraber çalışacağımız işimizi iple çekiyorum.

    Mehmet Günsür: Okan’ın yarattığı Pargalı İbrahim’i çok sevdim. Onu tanımadan önce de çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyordum. Onun adına çok sevindiğim 3 nokta var; birincisi sabahları erken kalkmayacak, sakallarını kesebilecek ve ata binmeyecek. Çok keyifle çalıştık ve tabii ki özleyeceğiz.

    Selma Ergeç: Oyunculuğuyla ilham veren bir partner. Mesleğine karşı heyecanını ve tutkusunu hiçbir zaman kaybetmemesini diliyorum.

    Meryem Uzerli: Okan’la çalışmak çok keyifliydi. Her şeyden o kadar keyif aldım ki, onu çok özleyeceğim. Ayrıca onun çok ayrı ve değerli bir enerjisi var ve bu enerji oynarken veya bir arada olduğumuzda benim hayatıma çok büyük değer kattı. Okan’ın sanatsal anlamda oyununa hayranlık duyuyorum. İnşallah birlikte bu son projemiz olmayacak.

    Nur Fettahoğlu: Okan, ailemizin haylaz çocuğu… Onunla çalışmak çok keyifliydi. Partnerinin karşısındaki oyuncuya oyun vermesi çok önemlidir ve onunla çalışmak bu açıdan çok güzeldi.

    Tuncel Kurtiz: Okan’ı filmleri ve bazı dizi projelerinden tanıyordum. Uzaktan çok beğendiğim bir oyuncuydu. Yakından tanıdığım zaman, birlikte oynadığım zaman bir kere daha çok değerli bir genç oyuncu olduğunu gördüm. Ben onu çok sevdim, anladığım kadarıyla o da beni sevdi.

    Timur Savcı: Okan ikna edilmesi zor. Ama ikna edildikten sonra müthiş işler başaran, mükemmel bir oyuncu… Hayal ettiğimden bile daha iyisini çıkardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top