Hesabım
    Şubat'ta Hangi Diziler Başlıyor, Hangileri Geri Dönüyor?

    Şubat ayının yenileri ve önemli prömiyer tarihleri..

    Şubat ayının gelmesi ile beraber yine birçok diziye merhaba deme vakti de geldi. Ay boyunca hangi yeni diziler yayına başlayacak, hangileri geri dönecek kısaca hatırlatmak istedik.

    İşte kısaca Şubat ayının yenileri ve önemli prömiyer tarihleri;

    1 Şubat'ta uzun zamandır merakla beklenen House of Cards Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcısı oldukları dizi, aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlandı. House of Cards'la izleyiciyi politik bir gerilim bekliyor.

    4 Şubat'ta Rules of Engagement 7. sezonuyla başlarken, TNT'nin yeni medikal draması Monday Mornings de aynı akşam ilk bölümüyle yayında olacak. 5 Şubat, yeni sezonuyla Smash'i, 7 Şubat ise Community'yi karşılıyor. 8 Şubat'ta Touch geri dönerken, 10 Şubat bizi The Walking Dead'in 3. sezonunun kalan bölümleri ile buluşturacak.

    13 Şubat'ta Southland 5. sezonu ile TNT ekranına dönüyor, 14 Şubat'ta ise ABC'nin yenilerinden Zero Hour ilk bölümüyle ekrana gelecek. 19 Şubat'ta CW'nun iddialı yenilerinden Cult ile tanışacağız ve aynı gün Body of Proof da dönüyor.

    Son olarak 26 Şubat'ta CBS'in yeni dizilerinden Golden Boy başlayacak ve ertesi gün USA Network'ün gediklisi Psych 7. sezonuyla geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top