Hesabım
    BBC'nin 'Being Human'ı Bitiyor

    Bu sezon final sezonu..

    BBC Being Human defterini kapatıyor. Serinin yaratıcı ve yapımcısı Toby Whithouse, Being Human bitiyor haberlerini doğruladı. Aidan Turner, Russell Tovey ve Lenora Crichlow ile başlayan, şu anda ise bambaşka bir kadroyla (Michael Socha, Damien Molony, Kate Bracken ve Steven Robertson) yola devam eden Being Human'ın 5. sezonu, final sezonu olacak.

    Toby Whithouse yaptığı açıklamada; "Being Human gerçekleşecek bir proje değildi. Absürt bir fikir, karmakarışık bir gelişim süreci, düşük bir bütçe.. Gerçekten bunu devam ettirmemeliydik. Ama bu kendi halindeki saçma fikir, 37 bölüm sürdü, Amerikan versiyonu yapıldı, kitabı yazıldı, online bir spin-off'u çekildi ve ödüller aldı. Biliyorum hayranlar hayalkırıklığına uğrayacak ama, her güzel şeyin bir sonu var. Being Human belki de başarısının kurbanı oldu." dedi.

    BBC Three yetkililerinden Zai Bennett ise; "Being Human bize fantastik ve sadık bir arkadaş oldu. Yine de her güzel şeyin bir sonu var. Toby ve tüm prodüksiyon ekibine, tutku ve hayal güçleri için teşekkür etmek istiyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top