Hesabım
    Ve Sonunda "Anne" ile Tanıştık! [Sürprizbozan!]

    How I Met Your Mother'ın 8 yıldır merak edilen annesi o mu?

    Tam sekiz yıldır hayranların sorduğu o soru: "Kim bu anne?" sonunda cevabını buldu. Anneler Günü'nün üzerinden henüz bir gün geçmişken, How I Met Your Mother izleyicilere gelmiş geçmiş en güzel hediyeyi verdi. How I Met Your Mother'ın dün akşam yayınlanan 8. sezon finalinde "Anne" yüzünü gösterdi!

    Yazının devamı sezon finalini izlememiş olanlar için sürprizbozan içerir!

    Dizinin yaratıcı ve yapımcıları Craig Thomas ve Carter Bays, Ted'in "sarı şemsiyeli kız" ile bu sezon finalinde tanışacağı haberini daha önceden vermişlerdi. Ancak sekiz yıldır bacağını, kolunu, saçını, şemsiyesini görmeye o kadar alışmıştık ki, bu kez de böyle küçük bir ipucu verir ve bizi final sezonunu beklemek üzere bırakırlar diye tahmin ediyorduk, ancak öyle olmadı. Geçen sezon finalinde Farhampton tren istasyonunda gördüğümüz, sarı şemsiyeli ve gitarlı kızı, bu kez Farhampton'a bilet alırken gördük. Henüz adını bilmediğimiz bu kişiyi ve eğer gerçekse "anneyi" Cristin Milioti oynuyor!

    Sosyal medyada birçok kişi tarafından hayal kırıklığı olarak tanımlanan tanışmanın yine bir şaşırtmaca olup olmadığını, ancak final sezonunda öğrenebileceğiz..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top