Hesabım
    Yeni Bir İnternet Dizisi: Barınak

    Sinemaya gönül vermiş kişilerin bir araya gelmesi ile hayata geçen Barınak'ın ilk bölümü, 26 Haziran'da yayınlandı..

    İnternet üzerinden izleyebileceğiniz yeni bir dizi haberimiz var. Toplamda beş bölümden oluşan "Barınak" Cansu Özaltun ve Serkan Bayraktaroğlu imzasını taşıyor. Eyüp'teki bir yerel gazetede çalışan, gayet sıradan ve yalnız biri olan Erdal'ın hikayesinin anlatıldığı dizi, gizemli konusuyla ilgi çekiyor. Sinemaya gönül vermiş kişilerin bir araya gelmesi ile hayata geçen internet dizisi projesi Barınak'ın ilk bölümü 26 Haziran'da yayınlandı, 2. bölüm ise yolda.

    Eve dönüş yolunda geçtiği mezarlıkta rastladığı bir adamın kendisine söylediği anlamsız sözlerden çok etkilenen Erdal, kısa bir süre sonra mezarlıktaki bu gizemli adamla ilgili önemli bir bilgiye ulaşır ve ipin ucunu bırakmadan adamı araştırmaya başlar. Tam bu sıralarda tanıştığı Mercan'a araştırma sürecine tanıklık eder. Erdal ve Mercan bu gizemli adam ile ilgili yeni bilgilerin peşine düştükçe, kendi dünyaları ile ilgili gerçeklerin farkına varırlar.

    Barınak dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Arıkan, Eda Şahin, Murat Göktepe, Serkan Bayraktaroğlu, Salih Zeki Özaltun, Murat Dişbudak, Didem Karakelle, Burçak Kaya, Mesut Can Gürkan, Fulden Akyürek ve Mehmet Esatoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Barinak Trailer from serkan ba on Vimeo.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top