Hesabım
    Kuzey Güney'in Oyuncularının Yeni Dizileri

    Kuzey Güney'in başarılı oyuncularını önümüzdeki sezon hangi dizilerde izleyeceğiz?

    Haziran ayında final yaparak ekrana veda eden Kuzey Güney'de oyunculukları ile beğeni kazanan ünlü isimlerin bir sonraki projeleri merak ediliyor. Bakalım kimler nerelerde?

    Ekim'de yeni kurgusuyla yeniden vizyona girecek olan Kelebeğin Rüyası'ndaki başarılı oyunuyla sinemada da kendini ispatlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un bir sonraki dizisinin, Nermin Bezmen'in "Kurt Seyt & Shura" kitabından uyarlanacağı ve başrolü, filmde de beraber rol aldığı Farah Zeynep Abdullah ile paylaşacağı söyleniyor.

    Güney rolüyle izlediğimiz Buğra Gülsoy, ekrana en çabuk geri dönüş yapan isim olacak. Şimdiden tanıtımları yayınlanmaya başlayan Eski Hikaye isimli, Trt1'de ekrana gelecek dizide Gülsoy başrolü Funda Eryiğit ile paylaşıyor.

    Kuzey ve Güney'in anneleri Handan Hanım olarak izlediğimiz Semra Dinçer, Fox'un yeni sezonda başlayacak dizisi Görüş Günü Kadınları'nda rol alacak. Kuzey Güney'in Simay'ı Hazar Ergüçlü ise yeni sezonda kendini, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı The O.C. uyarlamasında gösterecek. Bade İşçil ve Öykü Karayel'in bir sonraki projeleri ile ilgili henüz bir bilgi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top