Hesabım
    Muhteşem Yüzyıl'dan Berrak Tüzünataç Açıklaması

    Berrak Tüzünataç diziden ayrılıyor mu?

    Berrak Tüzünataç'ın Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Mihrünnisa karakterini canlandırmak üzere Kıvılcım Ural'la görüşmeler yapıldığı, Tüzünataç'ın diziden ayrılacağına dair çıkan haberlere Muhteşem Yüzyıl'dan cevap geldi.

    "Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrünnisa karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç ile ilgili diziden ayrılacağına dair çıkan ve bugün de "basın bülteni" adı altında kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından paylaşılan haber doğruyu yansıtmamaktadır.

    Kıvılcım Ural'ın dizinin ilerleyen bölümlerinde bölüm oyuncusu olarak göreceğimiz, farklı bir karakterin castı için görüşüldüğü doğrudur ancak bahsi geçen haberde yer aldığı gibi Mihrünnisa karakterinin yerine diziye dahil olması yada Nisa katakterini canlandırması için farklı bir oyuncu arayışı gibi bir durum söz konusu değildir.

    Bahsi geçen hesap ile dizinin yada yapım şirketinin hiçbir ilişkisinin bulunmadığını ve haklarında hukuki işlem başlatılacağını belirtir, basın ilişkilerden sorumlu şirketiniz dışında farklı hesaplarda paylaşılan haberlere itibar etmemenizi rica ederiz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top