Hesabım
    Homeland, Glee ve The Walking Dead Amerika ile Aynı Anda Yayında!

    Başkasından duyma, ilk izleyen sen ol!

    FIC bünyesinde bulunan Foxlife, FX ve Fox Crime, Türkiye’de ilk kez 3 ayrı diziyi Amerika ile aynı anda yayınlayarak bir ilke imza atıyor. Favori dizileri izleyicilerine aynı anda sunan kanallar, aynı zamanda korsana da savaş açıyor.

    Müzikal komedi dalının en başarılı örneklerinden biri olan, bol ödüllü Glee Amerika yayını ile aynı anda Foxlife’ta, drama dalında “En İyi Dizi”, “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” ödülleri başta olmak üzere Altın Küre ve Emmy’de ödüle doymayan dizi Homeland yine Amerika yayını ile aynı anda Foxcrime’da, kablolu kanal tarihinin en çok izlenen dizisi olma ünvanını elinde bulunduran The Walking Dead ise Amerika yayınından sadece 1 gün sonra FX’te yayınlanıyor.

    “Başkasından duyma, ilk izleyen sen ol” sloganıyla ve sosyal medyada #başkasındanduyma etiketiyle ilerleyen kampanya, sürprizbozan içerikli reklam filmleri ile de konuya dikkat çekiyor.

    24: Live Another Day (FX) - 4 yılın ardından yepyeni bir sezonla ekranlara dönmeye hazırlanan Kiefer Sutherland’in efsane dizisi 24’ün son sezonu Amerika yayını ile aynı anda FX’te yayınlanacak.

    Under the Dome (FX) - Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan Steven Spielberg yapımı dizinin 2. sezonu.

    Da Vinci’s Demons (FX) - Dünyanın en merak uyandırıcı karakterlerinden Leonardo Da Vinci’nin gençlik günlerinin anlatıldığı dizi Amerika yayınlarından sadece 1 gün sonra FX izleyicisi ile buluşacak.

    The Bridge (Foxcrime) - Ünlü Hollywood yıldızı Diane Kruger’ı başrole taşıyan dizinin yeni sezonu Foxcrime’da.

    True Blood (Foxlife) - Vampir hikayelerini tekrar fenomen hale getiren bol ödüllü dizinin yeni sezonu ise Foxlife’ta Amerika yayınlarından sadece 1 gün sonra izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top