Hesabım
    Kurt Seyit ve Şura Kimdir?

    Sadece tanıtımlarıyla 8 milyondan izlenen dizinin başkarakterlerini tanıyalım...

    Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği “Kurt Seyit ve Şura”nın ilk tanıtımı yeni yılın ilk dakikalarında Star TV ekranlarında yayınlanmıştı. Başta 1 Ocak’ta olmak üzere dört kez yayınlanan tanıtım, reyting ölçümlerine göre yaklaşık 8.883.000 tekil izleyiciye ulaştı. Sadece tanıtımlarıyla bile büyük ilgi gören yapım, yüksek rütbeli bir asker olan Kurt Seyit ve soylu bir aileye mensup Şura’nın birbirlerini ilk gördükleri andan başlayan tutkulu aşklarını anlatacak. Biz de Kurt Seyit ve Şura kimmiş, birlikte bir göz atalım dedik…

    Kıvanç Tatlıtuğ’nun hayat vereceği Kurt Seyit Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan; onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyit, askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan; diğer asker arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş Kurt Seyit’in tüm kaderi Şura’yla tanışmasının ardından gerçekleşen Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Şura’yla olan ilişkisi, içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür.  Kurt Seyit’in aşkı ve ailesi için mücadelesi, onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.

    Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Şura ise zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Şura, Petrograd’ta ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyit’le tanışır ve ona ilk andan itibaren aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır.  Şura, Kurt Seyit’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken bir kadına dönüşür. Kurt Seyit’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.

    Nermin Bezmen'in aynı adlı kitabından uyarlanan, ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura; 2014 yılının ilk aylarında Star TV’de izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top