Hesabım
    Cinayet Bu Akşam Başlıyor

    İlk bölüm bu akşam saat 20:00’de, Kanal D’de…

    Akbel-Adam Film'in yapımcılığını, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği; Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Kanal D dizisi “Cinayet” bu akşam başlıyor.

    İlk bölümün konusu şu şekilde: Komiser Zehra Kaya (Nurgül Yeşilçay) cinayet masasındaki son görevini bitirmiş, bir senelik ücretsiz iznini kullanarak nişanlısıyla Bakü’ye gidecektir. Kan, barut, kurşun ve cesetlerle dolu hayatını bir süreliğine değiştirmeye karar vermiştir. Ne var ki, Samandıra Ormanı civarında bulunan kanlı giysiler ve şüpheli eşyalar Komiser Zehra’nın son iş gününde tüm planlarının altüst olmasına sebep olur. Zehra, tüm hayatının bu olay yüzünden değişeceğinden habersiz, gizemli olayı çözene kadar İstanbul’da kalmak zorunda kalacaktır. Bu süreçte Zehra’nın hayatına bir kişi daha girer: Yerine gelen Komiser Yılmaz Seyhan (Engin Altan Düzyatan)... Hesapta olmayan bu olay daha ilk karşılaşmada birbirlerinden elektrik alamayan iki komiseri birlikte hareket etmek zorunda bırakır. Peki, Samandıra Ormanı’ndaki gizem nedir?

    Forbrydelsen ve The Killing dizilerinin Türkiye uyarlaması olan yapım, ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00’de, Kanal D’de!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top