Hesabım
    Altın Küre 2014'ün En İyileri D-Smart'ta

    12 Yıllık Esaret, Kaptan Phillips, Geceyarısından Önce, Behind the Candelabra, The Hunt..

    Sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden 71. Altın Küre'nin sahipleri yapımlar, D-Smart'ta izleyici ile buluşuyor.

    D-Smart 7. Kanal MovieSmart Premium kanalında ekranla buluşacak olan 12 Yıllık Esaret (12 Years A Slave), Kaptan Phillips (Captain Phillips), Geceyarısından Önce (Before Midnight), Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire), Behind the Candelabra ve D-Smart 3. Kanal MovieSmart Fest kanalında yayınlanacak olan “The Hunt” filmleri gecede 17 ayrı kategoride yarıştı. Söz konusu yapımlar arasında, “12 Years a Slave” Drama Dalında En İyi Film “Behind the Candelabra” En İyi Televizyon Filmi, Michael Douglas ise aynı yapımdaki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dallarında ödülün sahibi oldu.

    D-Smart 18. Kanal DiziSmart Platin HDkanalında yayınlanan lisanslı diziler Masters of Sex”, “The Blacklist, The Michael J. Fox Show”, dizileri toplam 4 kategoride 6 ödüle aday oldu. D-Smart aracılığıyla izleyicilerle buluşan Fox International Channels dizileri gecede oyuncularının performansıyla göz doldurdu. “Parks and Recreation”, “Ray Donovan”, “American Horror Story”, “New Girl”, “Arrested Development” ve “House of Lies” 8 kategoride 10 ödüle aday gösterildi. Amy Poehler “Parks and Recreation”daki rolüyle Komedi kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu, Jon Voight ise “Ray Donovan”daki performansıyla En İyi Yardımcı Aktör ödüllerinin sahipleri oldular.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top