Hesabım
    True Detective Yeni Sezonlara Göz Kırpıyor

    Dizinin ilk reytingleri umut verici…

    HBO’nun yeni iddialı yapımı True Detective, geçtiğimiz hafta yayınladığı “The Long Bright Dark” bölümüyle yayın hayatına başladı. Mini-dizi olarak tasarlanan yapımın başarılı olması halinde, yeni sezonları ile devam edebileceği ihtimalinden daha önce söz etmiştik. Aldığı ilk izlenme oranlarıyla, True Detective şimdiden 2. sezona göz kırpmaya başladı bile...

    Dizi, 12 Ocak’ta yayınlanan pilot bölümü ile 2.3 milyon kişi tarafından izlenerek, HBO’nun son 4 senede aldığı en yüksek izlenme oranını elde etti. Bu rakamı en son, Martin Scorsese’nin yönettiği Boardwalk Empire pilot bölümü geçmişti. HBO gibi parayla izlenen, kablolu bir kanal için reyting hayati önem taşımasa da; dizinin başarısının görmezden gelinemeyeceği gerçek… True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto da dizinin -American Horror Story gibi- her sezonda farklı konular ve karakterleri merkezine alarak, antoloji tarzında devam edebileceğinin sinyalini verdi. Anlaşılan Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ikilisini televizyon ekranlarında görmeye bir süre daha devam edeceğiz.

    1995 yılında işlenmiş bir cinayetin katili bulmaya çalışan iki dedektifin gizemli macerasını çeşitli geri dönüşler ve farklı bakış açılarından anlatan dizi, 9 Mart’ta yayınlanacak “Form and Void” bölümüyle ilk sezonuna noktayı koyacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top