Hesabım
    Halo'nun Yönetmeni Belli Oluyor!

    Hakkındaki dedikoduların bitmek bilmediği Halo projesi sinema filmi olmak yerie TV dizisi olarak gelecek. Dizinin ilk bölümünü yönetecek olan isim de hiç yabancı değil.

    Microsoft'un Xbox oyun konsolları için çıkan ve çok satan ödüllü oyun serisi Halo uzun süredir gündemin en ilgi çeken projelerinden biriydi. Özel bir film uyarlaması olarak Peter Jackson tarafından yönetileceği söylenen yapım daha sonra yönetmenin geri çekilmesi ile boşluğa düşmüştü. Hemen ardından gelen dedikodular ise usta yönetmen Steven Spielberg'i işaret ediyordu lakin Microsoft'un bu haberi yalanlaması uzun sürmedi.

    Sinema filmi için Yasak Bölge 9 (District 9)'un yönetmeni olarak tanınan Neill Blomkamp'ın da adı ortaya atıldı, Microsoft'tan onay geldi ancak film yine de bir türlü çekime giremedi. Kısa bir süre önce gelen haberler yazılım devi ve oyun geliştiricisi olarak bilinen şirketin bu önemli markayı bir TV dizisine çevirmeye niyetlendiğini müjdeledi. Yeni nesil Xbox One üzerinden de yayınlanacağı söylenen dizi pilot bölümü için yönetmenini bulmuş olabilir!

    Latino Review'un haberine göre, Ridley Scott'ın da adının geçtiği projenin, en azından ilk bölüm için bile olsa, başına Neill Blomkamp geliyor. Sitenin güvenilir bir kaynaktan aldığı habere göre yönetmen en kısa süre içinde çekimlere başlayacak ve dizinin ilk bölümünü 2014'ün ikinci çeyreğine yetiştirecek. Blomkamp şu aralar bir başka bilimkurgu projesi olan Chappie için çalışıyor. Yönetmenin son projesi ise gişede beklediğini bulamayan Elysium : Yeni Cennet (Elysium) olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top