Hesabım
    24: Live Another Day’den İlk Fragman!

    12 bölümden oluşacak sezon, 5 Mayıs Pazartesi günü start alacak.

    Emmy ve Altın Küre ödüllü 24 dizisi, 2001 yılında Fox kanalında yayın hayatına başlamış ve başta ülkesi ABD olmak üzere birçok ülkede hayran kitlesi edinmişti. 2010 yılında 8. sezonuyla veda eden yapım, bir süredir “24: Live Another Day” isimli yeni bir projeyle dönmeye hazırlanıyordu. Geçen gün gerçekleşen Super Bowl yayını esnasında, Live Another Day’den ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda Jack (Kiefer Sutherland) ve Chloe (Mary Lynn Rajskub) karakterlerini, Londra’daki bir çatışmanın ortasında görüyoruz.

    Orijinal 24 dizisinde her bölüm 1 saat içerisinde, her sezon da 24 saat içerisinde olup bitenlerin anlatıldığı uzun metrajlı bir film havasındaydı. Live Another Day ise saat atlayarak ilerleyecek fakat kronolojik sıra bozulmayacak. Sezon, 24 yerine 12 bölümden olaşacak ve pilot bölümü saat 13:00’de başlayacak.

    Live Another Day’de eski kadrodan Kim Raver ve William Devane dışında; Yvonne Strahovski, Judy Davis, Stephen Fry ve Tate Donovan gibi isimleri göreceğiz. 5 Mayıs Pazartesi günü Fox kanalında start alacak dizinin beğenilmesi durumunda, devam sezonlarına bizzat yapımcı David Fury tarafından yeşil ışık yakıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top