Hesabım
    Star TV "Muhteşem Yüzyıl"ın Boşluğunu "Kardeş Payı" ve "Kurt Seyit ile Şura" ile Dolduracak

    Star TV birkaç ay içinde bitecek lokomotif dizisi "Muhteşem Yüzyıl"ın boşluğunu "Kardeş Payı" ve "Kurt Seyit ve Şura" ile dolduracak..

    Star TV, birkaç ay içinde bitecek lokomotif dizisi "Muhteşem Yüzyıl"ın boşluğunu "Kardeş Payı" ve "Kurt Seyit ve Şura" ile dolduracak.

    Türkiye'deki Y Kuşağının (teknoloji bağımlısı 15-34 yaş arası 25 milyon genç insan) yeni gözdesi olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir ikilisinin yeni televizyon dizisi "Kardeş Payı"nın ilk bölümü 13 Şubat Perşembe saat 22:45'te Star TV'de gösterilecek. "Kardeş Payı" "Dünya'ya Barış ve Mutluluk getirecek bir icada imza atan Metin ve Ali'in serüvenlerini konu alıyor!"

    Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in Düğün Dernek filmini Türkiye sinemalarında 6 milyon 201 bin kişi izlemiş, bu filmin Almanya, Avusturya, Holllanda ve İngiltere sinema hasılatıysa 4 milyon 37 bin doları geride

    bırakmıştı. İlk sinema filmleri "Çalgı Çengi" ise 2011'de gösterime girmiş ve Türkiye sinemalarında sadece 59 bin kişi tarafından seyredilmişti. Bu ikilinin Star TV'de yayınlanan "İşler Güçler" televizyon dizisiyse tam bir fenomene dönüştü; dizinin sadece final bölümü internette yaklaşık beş milyon kez izlendi.

    Rahmetli işadamı Ayhan Şahenk'in Ailesine ait Doğuş Grubu kuruluşu Star TV Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in yeni televizyon dizisi "Kardeş Payı" yanı sıra Mart ayında ekrana getirilecek Nermin Bezmen'in romanından uyarlanan "Kurt Seyit ve Şura"yla Türkiye'nin bir numaralı televizyon kanalı olma yolunda ilerliyor. "Kurt Seyit ve Şura"da Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Erdoğan'ın "Kelebeğin Rüyası"ndan sonra ikinci kez bir araya geldiler.

    Haber: Hakan Sonok

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top