Hesabım
    Gotham Dizisinin Başrolü Belli Oldu!

    Batman temalı diziden ilk detaylar…

    Fox kanalının, Warner Bros. ve DC Comics ile işbirliğinden çıkacak yeni projesinde ilk isim belli oldu! Batman’in şehri olarak tanıdığımız Gotham’ın, Batman'den öncesini anlatacak; hikayenin merkezinde -daha önce Gary Oldman’ın canlandırdığı- Müfettiş James Gordon’ın bulunacağı “Gotham” isimli bir dizinin hazırlıklarına başlandığını geçen aylarda haber yapmıştık. Fox’dan gelen açıklamaya göre, iddialı dizinin başrolü belli oldu. The O.C. ve Southland gibi yapımlardan tanıdığımız Amerikalı oyuncu Ben McKenzie; Batman’in en önemli müttefiklerinden olan, adaleti sağlamaya yeminli James Gordon karakterine hayat verecek. O zamanlar daha müfettişliğe terfi etmemiş Gordon, Gotham City Polis Departmanı'nında çalışan çaylak bir dedektif olarak tanıtılacak. Gotham’da ayrıca henüz Batman olmamış genç bir Bruce Wayne ile onun Joker, Riddler, Penguin ve Catwoman gibi karakterlerden oluşan düşmanları da yer alacak. Dizinin gerçekçi bir ton yakalacağı ve karakterlerde abartılı kostümlerden uzak durulacağı, yapımcılar tarafından özellikle belirtildi.

    Pilot bölümünün çekimlerine Mart ayı içerisinde New York’ta başlanacak dizinin, senaristliğini The Mentalist ve Rome gibi yapımlardan tanıdığımız Bruno Heller yapacak. İlk bölümün yönetmenliğini ise CSI ve Nikita'da da çalışmış Danny Cannon üstlenecek.

    Dizinin başrolünde yer alacak Ben McKenzie’nin, 2011 yapımı Batman: Year One isimli çizgi filmde Bruce Wayne’i seslendirdiğini, ilginç bir not olarak ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top