Hesabım
    How I Met Your Dad’in Başrolü: Greta Gerwig!

    Gerwig, öykünün merkezindeki Sally karakterini canlandıracak.

    How I Met Your Mother’ın merkezde bir kadının olduğu, bambaşka karakterlerden oluşacak spin-off projesi How I Met Your Dad’den büyük haber geldi! Tıpkı Ted gibi, çocuklarına eşiyle tanışma öyküsünü anlatacak Sally isimli kadın karakteri; geçtiğimiz aylarda Altın Küre adaylığı kazanmış genç oyuncu Greta Gerwig canlandıracak. Başta Frances Ha olmak üzere; Roma'ya Sevgilerle (To Rome with Love), Bağlanmak Yok (No Strings Attached), Greenberg filmlerindeki başarılı performanslarıyla tanınan Gerwig, aynı zamanda dizinin yapımcı ve senarist kadrosunda yer alacak.

    Öykünün merkezinde yer alacak, Gerwig’in canlandıracağı Sally karakteri; hayatta gideceği yön hakkında hiçbir fikri olmayan, asla büyümeyen dişi bir Peter Pan olarak tanımlanıyor. Başarısız bir evlilik geçiren Sally, kocasıyla hiçbir ortak özelliği olmadığını anlayınca boşanmaya karar veriyor. Fakat ailesi ve arkadaşlarının desteğiyle çabuk toparlanmayı başarıyor. Doğru adamı arayan, hayat dolu, dağınık ve kararsız Sally’nin dışındaki diğer karakterler ise şunlar: Sally’nin eşcinsel erkek kardeşi Danny, Danny’nin kocası Todd, moda blogu olan en iyi arkadaşı Juliet ve Juliet’in ofisinde çalışıp içten içe Sally’den hoşlanan Frank

    Pilot bölümünün Los Angeles’da çekilmesi çekilmesi planlanan dizi, tıpkı How I Met Your Mother gibi CBS kanalında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top