Hesabım
    Medcezir Kadrosuna İki Yeni İsim

    Ayşenil Şamlıoğlu ve Berk Cankat, sevilen dizinin kadrosuna katıldı.

    Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran, The O.C. uyarlaması Star TV dizisi Medcezir’e yeni oyuncu dopingi! Birçok yerli diziden aşina olduğumuz usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ve Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ünlenen genç aktör Berk Cankat, sevilen dizinin kadrosuna katıldı. Cuma akşamı yayınlanacak olan 24. bölümden itibaren gözükecek ikili, Serez ailesinin akrabalarını canlandıracak. Cankat, Mert’in kuzeni Cem; Şamlıoğlu ise Cem’in annesi Bahriye rolüne hayat verecek.

    Dizinin 24. bölümünün konusu şu şekilde: Yaman, annesini bulmak için gittiği İzmir’de sürpriz bir şekilde babasıyla da karşılaşınca, geçmişine ait eksik parçalar tamamlanır. Yıllar sonra gerçek bir yüzleşme yaşanır. Bu arada Serez ailesinin Ankara’da yaşayan akrabaları Bahriye Hanım, oğlu Cem ile birlikte İstanbul’a yeğeninin evine geleceğini haber verir. Bu haberle Ender, büyük bir panik yaşar.

    Yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği; başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı Ay Yapım dizisi Medcezir, her Cuma akşamı Star TV ekranlarında…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top