Hesabım
    Oscar'ın En İyi Filmi 12 Yıllık Esaret Tv'de İlk Kez D-Smart'ta

    12 Yıllık Esaret, vizyondan hemen sonra televizyonda..

    86. Oscar Ödülleri'nde “En İyi Film”, “En İyi Uyarlama Senaryo”, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” dallarında aldığı 3 ödülle geceyi noktalayan “12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave)” ve yine Oscar’a aday olan Geceyarısından Önce (Before Midnight), Kaptan Phillips (Captain Phillips), Tutsak (Prisoners) ve Onur Savaşı (Jagten) TV’de ilk kez D-Smart'ta ekrana gelecek.

    Adayların iddialı isimleri arasında yer alan 12 Years a Slave, “En İyi Film” başta olmak üzere “En İyi Uyarlama Senaryo” ve “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” gibi 3 ödülün sahibi oldu. Bu başarılı yapım, vizyondan hemen sonra TV’de ilk kez D-Smart’ta ekrana gelecek.

    Yine Oscar’a aday olan güçlü yapımlarda; En İyi Uyarlama Senaryo dalında aday olan “Before Midnight” D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium HD’de, En İyi Film dahil 6 dalda aday olan “Captain Phillips” Ağustos ya da Eylül ayında, “En İyi Sinematografi” dalında Oscar adayı olan Prisoners ise Mayıs ayı içerisinde abonelerle buluşacak. En İyi Yabancı Film ödülüne aday olan “The Hunt” da yakında D-Smart 3. Kanal Moviesmart Fest’de yayınlanacak.

    12 Yıllık Esaret

    12 Yıllık Esaret Orijinal Fragman (2)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top