Hesabım
    Hannibal’a 3. Sezon Onayı Geldi

    About a Boy ve Hannibal’a yeni sezon onayı çıktı.

    Geçtiğimiz sene NBC ekranlarında başlayan Hannibal; Thomas Harris'in Red Dragon adlı kitabı ve 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği (The Silence of the Lambs) filmini temel alarak ünlü seri katil Hannibal Lecter’ın öyküsünü ekranlara getirmekteydi. Yeni sezonunda bölüm başına ortalama 3.6 milyon izleyici toplayan diziye, NBC’den 3. sezon onayı çıktı! Başrollerini Hugh Dancy, Mads Mikkelsen ve Laurence Fishburne gibi isimlerin paylaştığı yapım; buna göre 2014-2015 sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin yaratıcısı Bryan Fuller’ın, Hannibal’ı 7 sezon olarak planladığını hatırlatmakta fayda var.

    NBC’den bir başka onay da bu sene başlayan ve aynı isimli 2002 yapımı filmden uyarlanan komedi dizisi About a Boy’a geldi. David Walton ve Minnie Driver’ın başrolde yer aldığı dizi, bölüm başına ortalama 8.3 milyon kişi tarafından izlenerek, gelecek sezondaki yerini zaten garantilemişti.

    Şu an 2. sezonuna devam eden Hannibal, 23 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak “Mizumono” bölümü ile 13 bölümlük sezonuna noktayı koyacak. Yine 13 bölümden oluşan About a Boy’un ilk sezonu ise, 20 Mayıs Salı akşamı ekranlara gelecek “About a Rib Chute” bölümü ile finalini gerçekleştirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top