Hesabım
    CBS’ten 5 Dizisine İptal, Mentalist’e Devam Kararı

    Hangi diziler iptal edildi?

    Reytingleri yetersiz bulunan diziler tarihin tozlu sayfalarına karışmaya devam ediyor. CBS kanalı da durumu belirsiz olan yapımları için geçtiğimiz akşam birtakım kararlar aldı. Kanalın devam etmekte olan dizilerinden biri yeni sezon onayı almayı başarırken, tam 5 tanesi için iptal haberi geldi!

    Robin Williams ve Sarah Michelle Gellar’ın başrolde yer aldığı The Crazy Ones, pilot bölümü 20 milyondan fazla izlenmesine rağmen reytinglerde sonradan çakılan Intelligence, 2011 yapımı aynı isimli filmin televizyon uyarlaması olan Bad Teacher, James Van Der Beek’li komedi Friends With Better Lives ve politik bir gerilim olarak tanımlanabilecek Hostages; 2. sezonu göremeden sonlanan diziler kervanına katıldı.

    Müjdeli haber ise, kanalın uzun soluklu dizilerinden The Mentalist için geldi! Simon Baker ve Robin Tunney’nin başrolde yer aldığı yapım; bölüm başına ortalama 12.5 milyon seyirci toplayıp istikrarlı bir tablo çizse de, iptal edilme ihtimaliyle karşı karşıyaydı. Hatta yaratıcı Bruno Heller, bu ihtimale karşılık 6. sezonu mutlu sonla noktalayacaklarını söylemişti. Neyse ki korkulan olmadı… The Mentalist 7. sezonuyla, 2014-2015 sezonunda da ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top