Hesabım
    Daredevil Dizisine Showrunner Bulundu

    Steven S. DeKnight dizinin showrunnerı ve yürütücü yapımcısı olacak.

    Arrow’un başarısının ardından DC Comics yeni sezona Gotham, The Flash, Constantine gibi dizilerle dönmeye hazırlanadursun; rakip firma Marvel da yeni projeler için çalışmalara tam gaz devam ediyor. ABC ekranlarında yayınlanmakta olan Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinin ardından Agent Carter projesine de onay veren Marvel, geçtiğimiz yılın sonlarında ise Daredevil karakterinin merkezde olduğu bir dizi yapılacağını açıklamıştı. Online film ve dizi izleme ağı olan Netflix üzerinden yayınlanacak, ilk sezonu 13 bölüm sürecek yapım; nihayet showrunner’ını* buldu! Smallville, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer ve Angel gibi dizilerde çalışmış Steven S. DeKnight; dizinin hem showrunnerı, hem de yürütücü yapımcısı olacak.

    Dizinin senarist ve yönetmen koltuğuna ise daha önce söylediğimiz gibi Drew Goddard oturacak. Lost, Alias gibi diziler ve Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods), Canavar (Cloverfield), Dünya Savaşı Z (World War Z) gibi filmlerle tanınmış Goddard; aynı zamanda çocukluğundan beri büyük bir Daredevil hayranı…

    Çekimleri New York’ta gerçekleşecek Daredevil dizisinin, 2015’te seyirci ile buluşması bekleniyor. Dizinin başarılı olması halinde, Marvel’ın diğer dizi projelerine de sıcak bakacağı söyleniyor. Daredevil karakteri 2003 yılında sinemaya da uyarlanmış, filmin başrolünde Ben Affleck yer almıştı.

     * Bir dizinin günlük bütün işleyişinden sorumlu olan kişi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top