Hesabım
    Yeni Daredevil Belli Oldu!

    Netflix’in yeni dizisinde Charlie Cox yer alacak.

    Online film ve dizi izleme ağı olan Netflix’in, ünlü Marvel karakteri Daredevil’ı dizi olarak ekranlara getirmeye hazırlandığını daha önceden haber yapmıştık. Çizgi roman hayranlarının merakla beklediği proje için nihayet başrol açıklandı. Yıldız Tozu (Stardust), Casanova gibi filmler ve Boardwalk Empire, Downton Abbey gibi dizilerle tanınan İngiliz oyuncu Charlie Cox; Matt Murdock, nam-ı diğer Daredevil karakterine hayat verecek. Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock, çok gelişmiş diğer duyuları sayesinde şehri kötülerden ve suçlulardan süper kahraman kimliğiyle kurtaracak.

    İlk sezonu 13 bölüm sürecek dizinin yayınlanmasının ardından Netflix; Marvel evreninden Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage karakterlerinin her biri için de 13 bölümlük dizileri karşımıza çıkartacak. Bu 4 dizi yayınlandıktan sonra da, bahsi geçen karakterlerin hikayelerinin birleştiği The Defenders isimli mini-dizi, Netflix’te ekranlara gelecek.

    Çekimleri New York’ta gerçekleşecek Daredevil dizisinin, 2015’te seyirci ile buluşması bekleniyor. Dizinin showrunner görevini Smallville, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer ve Angel gibi dizilerde çalışmış Steven S. DeKnight üstelenecekken; senarist ve yapımcı koltuğuna ise Lost, Alias gibi diziler ile Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods), Canavar (Cloverfield), Dünya Savaşı Z (World War Z) gibi filmlerle tanınmış Drew Goddard oturacak.

    Daredevil karakteri 2003 yılında sinemaya da uyarlanmış, filmin başrolünde Ben Affleck yer almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top