Hesabım
    Marilyn Manson, Sons of Anarchy Kadrosuna Katıldı!

    Ünlü müzisyen, düzenli bir rol ile karşımıza çıkacak.

    Sıradışı görünümü ve şarkılarıyla tanınan ünlü rock şarkıcısı Marilyn Manson, FX’in sevilen dizisi Sons of Anarchy’nin kadrosuna katılıyor! Gerçek adı Brian Warner olan 45 yaşındaki müzisyen, dizinin Eylül’de başlayacak 7. (ve final) sezonunda düzenli olarak yer alacak ve Ron Tully karakterine hayat verecek. Charlie Hunnam’ın canlandırdığı Jax, hapishanedeki üstünlüğünü genişletmek için ırkçı bir çete lideri olan Tully ile işbirliği yapacak.

    Manson, babasıyla birlikte dizinin sıkı takipçileri olduklarını ve projede yer almaktan gurur duyduğunu söyledi. Merak edenler için, bu müzisyenin ilk oyunculuk deneyimi değil… Kayıp Otoban (Lost Highway) filminde yer alan Manson; Eastbound & Down dizisinde de konuk oyunculuk yapmış, Once Upon a Time’da ise sesiyle yer almıştı.

    Dizinin final sezonunda yer alacak bir başka oyuncu ise; The Bridge, Pretty Little Liars, The West Wing gibi dizilerden tanıdığımız Annabeth Gish… Gish, yeni şerif Althea Jarry karakterini canlandıracak ve Eli Roosevelt ile Tara Knowles cinayetlerini aydınlatmaya çalışacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top