Hesabım
    Kurt Seyit ve Şura Kadrosunda Olaylı Ayrılık

    Rıza karakterini canlandıran Engin Şenkan, diziden ayrıldı.

    Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Star TV dizisi Kurt Seyit ve Şura’da olaylı ayrılık! Ekibe dizinin 7. bölümünde dahil olan ve çamaşırhane sahibi Rıza’yı canlandıran deneyimli oyuncu Engin Şenkan, Kıvanç Tatlıtuğ ile sette yaşadığı gerginlik nedeniyle Kurt Seyit ve Şura kadrosundan ayrıldı.

    Vatan gazetesinde yer alan habere göre; çekimi gerçekleşen bir sahne esnasında Şenkan, Tatlıtuğ’un rol yapması gereken yerde gülümsediğini gördü ve sinirlenip tepki gösterdi. Tatlıtuğ da Engin Şenkan’ın tepkisine aynı sertlikle karşılık verince, sette tartışma baş gösterdi. Yaşanan gerginlik nedeniyle çok sinirlenen Şenkan, Ay Yapım’ın bütün ısrarlarına rağmen diziden ayrılma kararı aldı.

    Gülşen Yüksel’e konuşan usta oyuncu; “Ben durup dururken kimseye bir şey yapmam. Bazı şeyler vardır, sineye çekilmez. Kerem Çatay’a bu konuda söz verdim, fazla konuşmak istemiyorum. Ama o iş benim için bitmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ’a kırgınım. Ay Yapım ile herhangi bir sorumun yok. 45 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İnşallah bu son olur.” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top