Hesabım
    Wachowski Kardeşlerin Yeni Dizisi, Kadrosunu Buldu

    2015'te yayınlanacak diziden uluslararası bir kadro...

    Matrix serisi, Bulut Atlası (Cloud Atlas) ve V (V for Vendetta) gibi önemli filmleriyle sinema tarihine geçmiş Wachowski kardeşlerin (Andy Wachowski ve Lana Wachowski); televizyon ekranlarına da el atacağını, geçtiğimiz sene haber yapmıştık. İsmi Sense8 olarak açıklanan, online film/dizi izleme ağı Netlix’de yayınlanacak olan yapım nihayet kadrosunu buldu! Dizide Naveen Andrews (Lost ve Planet Terror) ile Daryl Hannah (Kill Bill ve Blade Runner) başrollerde yer alacak. Ayrıca Brian J. Smith, Freema Agyeman, Doona Bae, Max Riemelt ve Aml Ameen başta olmak üzere birçok oyuncu, bu uluslararası kadroda yer alacak.

    10 bölüm olarak planan dizi, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alacak. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’yu mesken tutacak dizi; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri yakından tanıtacak. Bu 8 kişiden bazıları bir araya gelmeye çabalarken, bazıları ise birbirini öldürmeye çalışacak.

    Showrunner koltuğunda ünlü senarist/yapımcı J. Michael Straczynski’nin oturacağı Sense8, 2015 yılında ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top