Hesabım
    Fargo'ya 2.Sezon Onayı Çıktı!

    Dizi, 2015'in sonlarına doğru izleyicisiyle buluşacak.

    15 Nisan 2014'te FX kanalında ekranlara gelmeye başlayan Coen Kardeşler'in 96 yapımı filminden uyarlanan Fargo, 2.sezon için onayı kaptı. Başrollerinde Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Bob Odenkirk, Kate Walsh, Oliver PlattColin Hanks ve Keith Carradine bulunuyor ve projenin projenin yaratıcısı ise Bones dizisinde de imzası bulunan Noah Hawley.

    Hawley 2.sezon için bazı açıklamalarda bulundu: "İlk sezonda dikkat etmişseniz, Sioux Falls'a bir çok gönderme yaptık. Bu rastlantı değil, tamamen kasıtlı bir durumdu. Yani 2.sezonun hikayesi Sioux Falls'da geçecek ve 1979 tarihine gideceğiz. Çekimler Luverne, Minnesota, Fargo ve Sioux Falls'da gerçekleşecek. Hikaye, Vietnam savaşından dönen genç Lou Solverson (1.sezondaki Keith Carradine)'ın ekseninde şekillenecek ve 1.sezonda gözükmeyen Lou'nun karısı ve babasıyla tanışma şerefine bu sezon nail olacağız. Üzülerek söylüyorum ki, Molly Solverson karakterine hayat veren Allison Tolman bu sezon kadroda yer alamayacak."

    Fargo, Ocak ayında Calgary'de çekilmeye başlayacak ve FX'in açıklamasına göre 2015'in sonlarına doğru ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top