Hesabım
    Game of Thrones Oyuncularından J.J. Murphy Hayatını Kaybetti

    Aktör çekimlerin 4. gününde hayata gözlerini yumdu.

    HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones, kadrosuna yeni katılan oyuncularından birinin ölümüyle sarsıldı. Kuzey İrlandalı aktör J.J. Murphy’nin, geçtiğimiz Cuma günü, 86 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Dizinin 5. sezonunda Gece Gözcüleri’nin en yaşlı üyesi “Denys Mallister” karakterini canlandırmak üzere Game of Thrones’a katılan aktör, henüz çekimlerin 4. gününde, ilk sahnesinin tamamlanmasının ardından hayata gözlerini yumdu. Angela`nın Külleri (Angela's Ashes), Özgürlük Uğruna (Cal) gibi filmlerde yer almış tiyatro kökenli Murphy; yakında vizyona girecek Dracula: Başlangıç (Dracula Untold) filminde de küçük bir role sahipti.

    Bu ani ölümünün ardından üzüntülerini dile getiren yapımcılar D.B. Weiss ve David Benioff’un nasıl bir yol izleyeceği, rolü başka bir oyuncuya devredip devretmeyecekleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor…

    George R. R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” adlı fantastik kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones, 5. sezonuyla 2015 yılında ekranlara gelmeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top