Hesabım
    Z Nation Dizisinden The Walking Dead Esintileri!

    Eylül ayında SyFy'de yayınlanmaya başlayacak olan Z Nation dizisinden ilk fragmanın yayınlanmasının ardından zombi dizisi takipçileri hayal kırıklığı yaşadı!

    Zombi furyasının yeni bir halkası olan Z Nation'un fragmanının yayınlanmasının ardından The Walking Dead ile kıyaslanmaya başladı.

    2010 yılından beri büyük bir hayran kitlesi ile yoluna devam eden The Walking Dead'in bu yıl televizyonlarda 5. sezonu yer alacak. Karl Schaefer imzalı Z Nation ise, bir zombi virüsünün insan ırkının kırıp geçirmesini ve geride sağlam kalan bir grubun bu virüse karşı bağışıklık kazanmış birini sağ salim laboratuvara götürme hikayesini konu alıyor.

    Z Nation dizisinin fragmanının yayınlanmasının ardından, özellikle zombi dizilerini yakından takip edenler Z Nation'ın The Walking Dead'e benzerliğine çok şaşırdılar. İki dizinin temel hikayesi, dünyayı istila eden zombilere karşı hayatta kalan bir grubun hayatta kalma mücadelesi. Diğer benzerlikler ise Z Nation'da hayatta kalan grup New York’tan Kalifornia’ya doğru gitmek zorunda kalırken, The Walking Dead'de hikaye Atlanta'dan Washington'a geçer. İki dizinin de başrol oyuncularının sakallı olması (Andrew Lincoln - Tom Everett Scott) ve ürpertici çocuk zombi teması kullanılması da gözlerden kaçmadı. Bir başka gözlerden kaçmayan ayrıntı iki dizide de dar alanlarda zombilerle karşılaşma olması. İlk fragmanının yayınlanması ardından hayal kırıklığı yaşatan Z Nation'un ekran macerasının ne kadar süreceği ise şimdiden konuşulmaya başlandı!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top