Hesabım
    Ay Yapım’dan Kurt Seyit ve Şura Açıklaması

    Ay Yapım, son dönemde Kurt Seyit ve Şura İstanbul diziyle ilgili ortaya atılan "kriz" haberlerine açıklık getirdi.

    Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı ve geçtiğimiz yıl ilk sezonunun Star Tv'de yayınlandığı Kurt Seyit ve Şura dizisi hakkında basında çıkan haberlerle ilgili yapımcı firmadan bir açıklama geldi. Gerçeklerin yansıtılmadığını vurgulayan Ay Yapım aynı zamanda dizinin çekimlerinin başlamadığını belirterek, söz konusu oyuncuların bir araya gelmediğinin altını çizmiş. Ay Yapım'dan gelen basın bülteni;

    “21 Ağustos 2014 tarihinde Posta Gazetesi'nde imzasız olarak 'kriz' anonsuyla duyurulan "Kurt Seyit ve Şura İstanbul" dizisiyle ilgili haber tamamen hayal ürünüdür.

    "Kurt Seyit ve Şura İstanbul" dizisinin seti henüz başlamamıştır. Söz konusu oyuncular henüz bir araya dahi gelmemişlerdir. Başlamamış bir sette bir krizin yaşanmış olması da mümkün değildir. Oyunculara ödendiği iddia edilen rakamların hiç biri gerçek olmadığı gibi, geçmişte yapılan bazı haberlerde yer alan indirimler, pazarlıklar söz konusu hiç değildir. Dolayısıyla bahsedilen krizin gerçek olması için tek bir dayanak dahi mevcut değildir. Hal böyle iken asılsız bir haberin farklı mecralarda da yayılması, haberde ismi geçen herkesi fazlasıyla üzmektedir.  

    Şirketimiz tarafından duyurusu yapılmamış, onaylanmamış ya da gazeteci imzası barındırmayan haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.”

    Saygılarımızla,

    Ay Yapım 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top