Hesabım
    Chad Michael Murray, Marvel’s Agent Carter Kadrosunda!

    Aktör, dizinin düzenli kadrosuna katıldı.

    One Tree Hill’deki Lucas Scott karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, Dawson's Creek ve Gilmore Girls dizilerinden de hatırlanabilecek aktör Chad Michael Murray, yeni ABC dizisi Marvel’s Agent Carter ile ekranlara geri dönüyor! Captain America spin-off’u olacak dizi, filmlerde Hayley Atwell tarafından hayat verilen genç ve güzel ajan Peggy Carter karakterini merkeze alacak. Murray, Ajan Jack Thompson karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Kadroya katılan isimlerden bir diğeri ise ömrü iki sezon süren Dollhouse dizisinin yıldızlarından olan ve birçok yapımda küçük rollerde karşımıza çıkan Enver Gjokaj… Canlandıracağı karakter Daniel Sousa, Peggy Carter ile görev sırasında iş birliği yapan bir ajan olacak. Ajan Carter, iki karakterle de New York’ta tanışacak.

    1946 yılında geçecek bir dönem dizisi olacak Marvel’s Agent Carter; hayatının aşkı Steve Rogers’ı kaybettikten sonra bekar bir kadın olarak yaşayan, gizli örgüt için çalışmaya ve Howard Stark için bazı özel görevlere katılmaya devam eden Ajan Carter’ı anlatacak. İlk sezonu 8 bölüm sürecek dizi, bir diğer Marvel dizisi olan Agents of S.H.I.E.L.D. kış arasına girince yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top