Hesabım
    Azınlık Raporu Dizi Olmaya Hazırlanıyor!

    Spielberg imzalı film, Fox kanalı için ekranlara uyarlanacak.

    Philip K. Dick imzalı bir öyküden uyarlanan, başrolünde Tom Cruise’un bulunduğu Steven Spielberg imzalı bilimkurgu filmi Azınlık Raporu (Minority Report) 2002 yılında vizyona girmiş; büyük bir gişe başarısı elde etmişti. Azınlık Raporu’nun vizyona girmesinden 12 yıl sonra, Spielberg ve Fox kanalı, filmin televizyona uyarlanmasına karar verdi. Paramount Pictures ve Steven Spielberg’ün kurucusu olduğu Amblin Entertainment’ın imzası bulunacak proje, fütüristik filmin evreninde geçecek ve 10 yıl sonrasını anlatacak. Ancak dizinin başrolünde bu sefer bir kadın olacak. 2014 yapımı Godzilla filminden hatırlanabilecek Max Borenstein’in senaristliğini üstleneceği dizide, Justin Falvey ve Darryl Frank yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Fox’un pilot bölüm için onay verdiğini ve ilk sezonun 12 bölüm olarak planlandığını da ekleyelim.

    2054’te Washington DC’de geçen orijinal filmde, Dedektif John Anderton (Cruise) merkezde bulunuyordu. Psişik güçlere sahip kahinler ve bazı teknolojik aygıtlar sayesinde, suçları gerçekleşmeden belirleyen bir suç önleme birimi konu ediliyor; bu birimin başındaki Anderton kendisinin işleyeceği bir suç olduğunu fark ediyor ve yönettiği birim cinayet suçlamasıyla onun peşine düşüyordu.

    Projenin yapımını üstlenen Amblin Entertainment şirketinin; Under the Dome, Extant, Falling Skies ve The Americans gibi çok izlenen dizilerde imzası bulunmakta…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top