Hesabım
    Disney Channel’dan Star Wars Asiler’e Özel Etkinlik!

    Etkinlikler 20-21 Eylül’de, Forum İstanbul’da gerçekleşecek.

    Disney Channel’ın yeni çizgi filmi Star Wars Asiler (Star Wars Rebels)’in  ekranlara gelmesi şerefine, Forum İstanbul efsanevi bir etkinliğe ev sahipliği yapacak! 20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan “Star Wars Asiler Jedi Padawan Akademisi”ne katılan tüm çocuklar, unutulmaz serinin popüler karakterleri Jedi’lardan bir Jedi olmanın inceliklerini ve Işın Kılıcı kullanmanın ustalıklarını öğrenecek. Etkinlik kapsamında çocuklar ayrıca Klon Birliği Mensuplarından Stormtrooper’lar ile tanışıp, fotoğraf çektirme şansına da sahip olacaklar.

    Etkinlikte, aynı anda 25 civarında katılımcıya Jedi’lar tarafından ışın kılıcı eğitimi verilecek ve “Güç”ün öneminden bahsedilecek. 20 Eylül Cumartesi 13.30-19.00; 21 Eylül Pazar ise 11.00-19.00 saatleri arasında açık olacak etkinlik alanında çocuklar, akademinin yanı sıra Işın Kılıcı ve Lego Yapımı Atölyeleri’ne katılarak kendi Lego karakterlerini ve ışın kılıçlarını yaratma şansına sahip olacaklar. Akademi eğitimleri sonrasında “Jedi sertifikası” ile ödüllendirilecek çocuklar, daha sonra efsane karakterlerle bir araya gelerek fotoğraf çektirme şansına sahip olacaklar.

    Star Wars Asiler, Türkiye’de 4 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de 44 dk’lık özel bölümüyle Disney Channel’da başlıyor. 17 Ekim’den itibaren ise her Cuma saat 18:00’de yeni bölümleriyle yine Disney Channel’da hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top