Hesabım
    True Detective 2. Sezonun Başrolü Kesinleşti: Colin Farrell!

    Ünlü aktör, fenomen dizinin yeni sezonunda yer alacak.

    Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ikilisinin yer aldığı ilk sezonuyla büyük sükse yaratan, birçok dalda Emmy adaylığı kazanan HBO dizisi True Detective; yeni sezonunun ilk başrolünü nihayet buldu! Yeni dedektiflerin kim olacağı aylardır merak konusu olmuş, birçok ünlü ismin adı geçmişti. Gerçeğe Çağrı (Total Recall), Telefon Kulübesi (Phone Booth), Azınlık Raporu (Minority Report) ve In Bruges gibi filmleriyle tanınan İrlandalı aktör Colin Farell’dan, geçtiğimiz saatlerde heyecan verici bir açıklama geldi.

    Sunday World isimli dergiye konuşan Farell, dizinin 2. sezonunda yer alacağını birinci ağızdan doğruladı. Aktör, “Sekiz bölüm olacağını ve çekimlerin dört veya beş ay alacağını biliyorum. Bu konu hakkında çok az bilgim var ancak diziyi Los Angeles çevresinde çekiyoruz ki cidden harika gidiyor. Bu, artık evimde kalıp çocuklarımı görebileceğim anlamına geliyor.” dedi. Farell, çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

    Dizinin antoloji formatında yayınlanacağı; her sezonun farklı oyuncular, farklı konular ve karakterler içereceğini dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto ilk sezon biter bitmez açıklamıştı. Yeni sezon bu sefer üç (veya dört) dedektifi ekranlara getirecek ve California eyaletinin bir şehrini mesken tutacak. Farell’a Vince Vaughn, Elizabeth Moss, Taylor Kitsch ve Rachel McAdams isimlerinden biri/birkaçı eşlik edebilir.

    True Detective 2. sezonun, Haziran 2015’te ekranlara gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top