Hesabım
    Kızılelma'nın Murad Altay'ı Furkan Palalı Röportajı

    Hande Kara, Kızılelma setinde Furkan Palalı ile çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

    Hande Kara: Bir çok kişi seni modellikten oyunculuğa geçmiş olarak biliyor ama, sen aslında öncesinde tiyatro eğitimine başlamıştın?

    Furkan Palalı: Biliyorsunuz 2011’de önce Best Model of Turkey seçildim, ardından da Best Model of The World. Ondan önce senin de dediğin gibi tiyatro eğitimine ve kariyerine hali hazırda başlamıştım. Tiyatronun oyunculuğa başlangıcın temeli olduğunu düşündüğüm için oradan başlamaya karar vermiştim. Tabii sadece karar verip istemek olmuyor, yapacağın işin de seni istemesi lazım. O da rahmetli Tuncay Özünel’in Uyan Uyan Gazi Kemal oyununun okuma provalarında anladığım bir şey oldu. Hoca beğendi, sahne sevdi. Sonra yarışma ile birlikte teklifler gelmeye başladı.

    Modelliğe geçiş nasıl oldu?

    Furkan Palalı: Aslında modelliğe geçiş değil. Ben modellik yaparken aynı zamanda tiyatro eğitimi de alıyordum. Paralel bir şekilde gidiyordu.

    Peki yarışma?

    Furkan Palalı: Türkiye’deki modellik kariyeri için o yarışmanın büyük önemi vardı, eğer iyi bir derece alırsam önümün açılacağını düşünüyordum.

    Senden önce yarışmaya katılan isimlerin de etkisi oldu mu kararında?

    Furkan Palalı: Tabii onların da etkisi var, onlar da canlı birer referanstı. Her işte öyle değil midir zaten, önce bir bakarsın bu işte kimler var, nasıl işler yapmışlar bir değerlendirirsin, sonra ona göre hayatına yön verirsin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top