Hesabım
    Mistresses Dizisinden Bir İyi, Bir De Kötü Haber

    Dizi, yeni sezon onayı aldı almasına ancak…

    Geçtiğimiz seneden beri ekranlara gelen ABC dizisi Mistresses’ın hayranlarına bir iyi, bir de kötü haber var! Aynı isimli İngiliz dizisinden uyarlanan yapımın 3. sezon onayı aldığı, geçtiğimiz günlerde ABC kanalı tarafından duyuruldu. Yeni sezon 2015 yazında ekranlara gelecek ve diğer sezonlar gibi 13 bölümden oluşacak. Ancak kadrodan bir kişi artık yok…

    Mistresses’de Savannah 'Savi' Davis karakterini canlandıran ve dizinin başrol oyuncularından olan Alyssa Milano, kadrodan ayrıldığını Twitter ve Facebook sayfalarından yayınladığı bir metinle açıkladı. Stüdyonun finansal sebepler nedeniyle 3. sezon setini Kanada’nın Vancouver şehrine taşıdığını, kendisinin ise 4 yaşının altında iki bebeğe sahip olduğu için taşınmasının imkansız olduğunu söyleyen aktris; kadrodan ayrılmak zorunda olduğunu, ancak işini ve ekibi çok özleyeceğini sözlerine ekledi.

    Savi, Josselyn, April ve Karen isimli dört kadının aşkları, seks hayatları, sırları, yalanları ve arkadaşlık ilişkilerini konu edinen yapım; kadrosunda ayrıca Yunjin Kim, Rochelle Aytes ve Jes Macallan gibi isimler barındırıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top