Hesabım
    Urfalıyam Ezelden’e Zuhal Olcay Dopingi

    Ünlü sanatçı Türkan karakteriyle ekranlara dönüyor.

    Kanal D ekranlarında geçtiğimiz günlerde başlayan Gold Yapım imzalı yeni dizi Urfalıyam Ezelden, kadrosuna ünlü bir sanatçıyı daha kattı! Dizinin Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’dan oluşan güçlü kadrosuna; Zuhal Olcay da dahil oldu. Olcay dizide, “Türlü” lakabıyla bilinen ve Nişantaşı’nın en ünlü terzilerinden biri olan Türkan karakterini canlandıracak.

    Eşi tarafından terk edilmesinin ardından sosyeteye ve assolistlere terzilik yapmayı bırakan Türkan, atölyesi ve evini Kartal'a taşıyacak. Yanına geri dönen yeğeni İnci’nin (Eylem Yıldız) ise sürpriz bir misafiri olacak: Ceylan… Türkan ve Ceylan, tesadüfen kesişen hayatlarında birbirlerini çok sevecek. Ailesinin boşluğunu Türkan ve İnci ile dolduran Ceylan, en büyük sırlarını ve hayatını ikisi ile paylaşacak.

    Yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı Urfalıyam Ezelden; Olcay’ın da yer alacağı ikinci bölümüyle 19 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de, Kanal D’de ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top