Hesabım
    The IT Crowd’un Amerikan Versiyonu Geliyor!

    NBC bir kez daha kolları sıvadı.

    Chris O'Dowd, Richard Ayoade ve Katherine Parkinson’ın başrollerde yer aldığı Channel 4 dizisi The IT Crowd 2006’da ekranlara gelmeye başlamış; 4 sezon süren yayın hayatıyla kısa zamanda İngilizler’in kült komedileri arasında yerini almıştı. Tam 7 dalda Bafta adayı olan ve 3 tanesini evine götüren yapım, “The Internet Is Coming” isimli özel bir bölümle geçen sonbahar ekranlara veda etmişti.

    The Office, 30 Rock gibi ödüllü dizileri geçtiğimiz senelerde final yapan ve bir süredir nitelikli komedi arayışında olan Amerikan kanalı NBC; The IT Crowd’un Amerikan uyarlamasını ekranlara getireceğini açıkladı. Orijinal dizinin yapımcısı Graham Linehan de kararı bizzat Twitter hesabı üzerinden doğruladı. Yeni dizinin yapımcılığını Scrubs ve Cougar Town dizilerinde imzası bulunan Bill Lawrence üstlenecek, senarist kadrosunda ise Community’de çalışan Neil Goldman ile Garrett Donovan yer alacak. Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ise, şimdilik belirsizliğini koruyor.

    Bu, NBC’nin The IT Crowd’u ilk uyarlama girişimi değil… Kanal, 2006-2007 sezonunda yine dizinin Amerikan versiyonunu yayınlamak için kolları sıvamış, Joel McHale’in de yer aldığı bir kadroyla çekimlere start verilmişti. Ancak dizinin pilot bölümü kanal yönetimi tarafından beğenilmemiş ve bu girişim hüsranla sonuçlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top