Hesabım
    Yalan Dünya’dan Radikal Değişiklik!

    Dizinin süresi 75 dakikaya indirildi.

    Sevilen Kanal D komedisi Yalan Dünya, 4. sezonunda radikal bir değişikliğe gidiyor! Gülse Birsel imzalı dizi, sektördeki diğer yapımların aksine, artık 75 dakika olacak! Dizinin yeni süresinden oldukça memnun olan Birsel, “Yazmak da oynamak da bu yıl 75 dakika sayesinde çok kolaylaştı. Sahneler kısaldı, bölümler daha kompakt ve tempolu hale geldi. Sürükleyicilik, espriler ve bizim setteki neşemiz arttı.” dedi.

    Bu akşam başlayacak sezonun, ilk bölüm konusu şu şekilde: Yaz sonu memleketlerinden dönen Kocabaşlar, daha ilk günden müstakbel gelinleri Deniz'i bunaltmayı başarırlar. Bu durum taze nişanlıların evlendiklerinde Kocabaşlar'dan uzağa taşınma kararı almalarına neden olur.  Ev arayışına giren çift, Vasfiye’nin akrabasından miras kalan eve talip olurlar. Ancak bir sorun vardır. Evde kiracı olarak Zerrin oturmaktadır.

    Apartmana hırsız girmesi ise Şehmuz'u alarma geçirir. Apartmana kapıcı almaya karar verir.  Şehmuz'dan habersiz kapıcı olarak Görkem adındaki bir kişiyi güvenilir diye işe alan Servet ve Gülistan karışıklığa neden olur. Aynı işe Şehmuz da birisini bulunca, Dünya Apartmanı'nın iki kapıcısı birden olur!

    Yeni bölümüyle Yalan Dünya bu akşam saat 22:30’da, Kanal D ekranlarında…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top