Hesabım
    American Horror Story’de Matt Bomer Yüzünü Gösterdi

    Matt Bomer ve Lily Rabe, Freak Show'a konuk olacaklar.

    Daha önce müzikal komedi Glee’de Blaine’in abisi Cooper Anderson’a hayat veren, The Normal Heart’daki performansıyla Emmy adaylığı kazanan ünlü oyuncu Matt Bomer; Ryan Murphy ile bir kez daha çalışmaya hazırlanıyor! Bomer’ın American Horror Story’nin 4. sezonu “Freak Show”da konuk oyuncu olarak yer alacağı, geçtiğimiz Ağustos ayında açıklanmıştı. Aktörün canlandıracağı karakterden ilk görsel de, nihayet görücüye çıktı!

    Sezonun 5 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 5. bölümü olan “Pink Cupcakes”de, Bomer’ın karakteri ile tanışacağız. Pink Cupcakes’in AHS tarihindeki en korkunç bölümlerden biri olacağını söyleyen Murphy, oldukça garip bir karakter yarattıklarını söylemekle yetindi. Bomer’ın Michael Chiklis (Dell Toledo) ve Finn Wittrock (Dandy Mott) ile sahnelerinin olacağı da, gelen bilgiler arasında…

    American Horror Story cephesinden gelen tek haber bu değil… Dizinin 2. ve 3. sezonunda izleme şansı bulduğumuz aktris Lily Rabe, korku antolojisine geri dönüyor! Rabe, 2. sezon Asylum’da hayat verdiği Rahibe Mary Eunice McKee karakterini tekrar canlandıracak ve konuk oyuncu olarak yer alacak. Karakteri, Pepper (Naomi Grossman)’ın öyküsünde yer edinecek. Aktrisin, sezonun 10. bölümünde gözükeceği tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top