Hesabım
    Game of Thrones 7. Sezon İçin Anlaşmaya Varıldı!

    Birçok oyuncunun kontratı, yüksek zamlarla birlikte uzatıldı.

    HBO’nun reyting rekorları kıran fenomen yapımı Game of Thrones’dan, sevenlerine müjde! Dizinin daha 5. sezonu çıkmadı fakat 7. sezon için anlaşmalara varıldı bile… Kadrodan birçok oyuncunun kontratının, yüksek zamlarla birlikte uzatıldığı açıklandı. Peki bu oyuncular kimler?

    Dizinin kadrosundaki isimler, belli rütbelere göre ayrılmış durumda… En çok ücreti alacak “A” kategorisindeki oyuncular Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) olarak açıklandı. Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) ve Natalie Dormer (Margaery Tyrell)’dan oluşan “B” kategorisi ise, bu isimleri takip ediyor. Oyuncuların bölüm başına ne kadar ücret aldığı açıklanmadı; fakat Game of Thrones’un kablolu kanal dizileri içinde en çok ödeyen yapım olduğu, bilinen bir gerçek…

    Bilmeyenler için; 7. sezon, Game of Thrones’un son sezonu olabilir... Dizinin yapımcıları David Benioff ve Dan Weiss, fenomenin muhtemelen 2017'de final yapacağını, Mart ayında açıklamıştı. Dizinin 5. sezonu ise, Nisan 2015’te ekranlara gelmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top