Hesabım
    3001: The Final Odyssey Televizyona Uyarlanıyor

    Kubrick filminin devamı, küçük ekrana geliyor!

    Arthur C. Clarke’ın kaleme aldığı 2001: A Space Odyssey romanı 1968 yılında Stanley Kubrick tarafından beyazperdeye uyarlanmış, film zamanla yedinci sanatın klasikleri arasında kabul edilmişti. Aynı yazarın elinden çıkan ve 2001’in devamı niteliğinde olan 3001: The Final Odyssey romanı ise televizyon ekranlarına gelmeye hazırlanıyor, üstelik projenin altında ünlü yönetmen Ridley Scott’ın imzası var!

    Mini dizi formatında olacak ve Syfy kanalında ekranlara gelecek yapım, 2001 filminden hatırlanabilecek Frank Poole karakterinin donmuş bedenin uzayda bulunmasıyla başlayacak. Pirates of the Caribbean filmleri ve Collateral’da çalışmış Stuart Beattie, 3001 dizisinin senaristliğini üstelenecek. Scott dışında, The Good Wife ve Numb3rs gibi gibi dizilerde yer almış David W. Zucker da yapımcı kadrosunda yer alacak.

    Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Ridley Scott, Odyssey serisi ile Kubrick imzalı 2001: A Space Odyssey filminin büyük hayranı olduğunu dile getirdi. Böylesine büyük bir yapımın parçası olduğu için büyük heyecan duyduğunu belirten usta yönetmen, romanın ve filmin şanına yakışır bir projeyle seyirci karşısına çıkacaklarını ekledi.

    3001: The Final Odyssey’nin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında, şimdilik bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top