Hesabım
    Kaçak Gelinler’in Karakterleri Sosyal Medyaya Geldi!

    Sevilen dizinin karakterleri, sosyal medyaya taşındı.

    TV8'de ekranlara gelen NTC Medya imzalı gençlik dizisi Kaçak Gelinler'in karakterleri, sosyal medyaya taşındı. Dizi karakterleri kendilerine ait resmi twitter hesapları üzerinden sürekli olarak takipçileri ile etkileşimde bulunuyor. Karakterler, dizinin dışında devam eden hayatlarına dair her şeyi bu hesaplar üzerinden paylaşıyor. Attıkları tweetler ile sanki gerçek hayatta yaşıyormuş hissi uyandıran karakterler birlikte vakit geçiyor, yemeğe gidiyor, sohbet ediyor ve fotoğraf paylaşıyorlar.

    Kaçak gelinler dizisinin ana karakterlerine ait   @seboshgursoy  , @sselim_inan  @kainattgencer  , @almillapeker_  ,  @ozgurr_saglam  ,  @cann_onerr  ,  @egealptekinnn ve @MemoGurmeSarayi hesapları diziyi her bölüm severek izleyenler tarafından beğeniyle takip ediliyor.  Hesaplar dizi oyuncularının da destek ve yönlendirmeleriyle yönetiliyor.

    Başrollerini Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici ile deneyimli oyuncular Şenay Gürler ve Ege Aydan’ın paylaştığı Kaçak Gelinler; yeni bölümüyle her Çarşamba akşamı TV8'de ekranlara gelmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top