Hesabım
    Sean Bean, Frankenstein’ın Peşine Düşüyor!

    ITV’nin yeni dizisi, başrolünü buldu.

    Fenomen dizi Game of Thrones’un yanı sıra Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) serisi, Truva (Troy), Büyük Hazine (National Treasure) ve Sessiz Tepe (Silent Hill) gibi başarılı filmlerde rol alan oyuncu Sean Bean; yeni bir proje için anlaşmaya vardı. Son olarak TNT dizisi Legends’da izleme imkanı bulduğumuz ünlü aktör,  ITV kanalının The Frankenstein Chronicles isimli polisiye/korku türündeki yeni dizisinin başrolünde yer alacak.

    1827 yılının Londra’sında geçecek dizi, sinemanın en ikonik karakterlerinden birini farklı bir açıdan ekranlara getirecek. Thames Nehri’nde bulunan bir çocuk cesedini soruşturan Dedektif Marlott (Bean), bunun farklı uzuvların birleştirilmesiyle oluşturulan bir yeni bir beden olduğunu fark edecek. Marlott durumu derinlemesine araştırdıkça, ne kadar korkunç bir senaryoyla karşı karşıya olduğunu görecek ve Dr. Frankenstein’in peşine düşecek.

    Altı bölüm olarak planlanan The Frankenstein Chronicles’i Benjamin Ross yönetecek, senaryoyu ise Barry Langford kaleme alacak. Dizinin çekimlerine Ocak ayında, Kuzey İrlanda’da başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top