Hesabım
    Constantine’de Tehlike Çanları Çalıyor

    Dizinin ikinci sezonu olacak mı?

    Çizgi roman uyarlamalarının revaçta olduğu günümüzde NBC kanalı da DC Comics imzalı Hellblazer’a el atmış ve Constantine dizisini Ekim sonlarında ekranlara getirmeye başlamıştı. Kanalın büyük umutlarla yayınladığı yapım; The Flash ve Gotham gibi rakiplerinin aksine düşük reytingler ile ekran macerasına başlamış, pilot bölümüyle ancak 4.3 milyon izleyici toplayabilmişti.

    Bilindiği üzere kanalların başarılı bulduğu diziler, ekstra bölüm siparişi alır ve sezonlarını 22 bölüme tamamlar. Ancak NBC, Constantine için bu kararı almadı. Kanal, ilk sezonu için 13 bölüm sipariş edilen Constantine’e, ekstra bölüm sipariş edilmeyeceğini açıkladı. Dizinin şimdilik iptal edilmediği ve ikinci sezon onayı alma ihtimalinin bulunduğu da, NBC tarafından belirtildi.

    Sonuç olarak Constantine’in akıbeti, geriye kalan bölümlerin aldığı reyting oranları ile belli olacak. Kanalın daha düşük izlenme oranlarına sahip dizisi Hannibal, Mayıs ayında 3. sezon onayı almayı başarmıştı; dolayısıyla dizinin hayranlarına "Çıkmayan candan ümit kesilmez" diyoruz.

    Sezonun altıncı bölümü “Rage of Caliban” ile Constantine, 28 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelmeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top