Hesabım
    Better Call Saul İçin Tarih Netleşti!

    Breaking Bad spin-off’u için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

    Beş sezonluk ekran macerası boyunca başta Altın Küre ve Emmy olmak üzere sayısız ödül kazanan, tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi kazanan Breaking Bad; geçtiğimiz sene “Felina” isimli bölümle final yapmıştı. Dizinin yapımcı ve senarist kadrosu bir spin-off müjdesi vermiş; Bob Odenkirk tarafından canlandıran sahtekar avukat Saul Goodman'ın kendine ait bir diziyle ekranlara geleceği açıklanmıştı. Better Call Saul isimli yeni AMC dizisinin prömiyer tarihi, nihayet belli oldu.

    Breaking Bad’in başlangıcından tam altı sene öncesini konu edinecek spin-off, arka arkaya iki akşam yayınlanacak bölümlerle ekran macerasına başlayacak. Pilot bölüm 8 Şubat Pazar, ikinci bölüm ise 9 Şubat Pazartesi günü izleyici ile buluşacak. Tarihler, diziden yayınlanan (ve yukarıda bulabileceğiniz) ilk teaser video ile açıklandı.

    Saul Goodman dışında, Breaking Bad’den aşina olduğumuz ve Jonathan Banks tarafından canlandırılan Mike Ehrmantraut karakteri de dizide yer alacak. Kadroda ayrıca Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian ve Michael Mando gibi isimler bulunacak. Dizinin ilk sezonunun 10 bölüm olacağını ve şimdiden 13 bölümlük ikinci sezon onayı aldığını da, son bir not olarak ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top