Hesabım
    Nicole Kidman ve Reese Witherspoon Televizyona Geliyor!

    Üç kadın, iki yıldız, bir cinayet…

    Oscar ödüllü iki ünlü yıldız, televizyon ekranına el atmaya hazırlanıyor! Güzel ve başarılı oyuncular Nicole Kidman ve Reese Witherspoon, ismi “Big Little Lies” olarak açıklanan yeni mini-dizinin başrolünde yer alacaklar. Avustralyalı yazar Liane Moriary’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanacak dizi, Emmy ödüllü ünlü senarist David E. Kelley tarafından kaleme alacak. Witherspoon ve Kidman, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecekler.

    Komedi ve gerilim unsurları içerecek Big Little Lies’da; dışardan mükemmel hayatlara sahipmiş gibi gözüken üç kadının, bir cinayet olayı ile yollarının kesişmesi işlenecek. Çocukları anaokuluna giden kadınlar, veli toplantısı esnasında gerçekleşen bir cinayeti aydınlatmaya çalışacak. Bu kadınlardan ikisini Witherspoon ve Kidman oynayacak. Dizinin nerede yayınlanacağı henüz belli olmasa da; kablolu bir kanalda veya bir online dizi ağında ekranlara gelmesi bekleniyor.

    İki sene önce HBO’da yayınlanan Hemingway & Gellhorn televizyon filminde yer alan Nicole Kidman, Martha Gellhorn performansıyla Emmy ve Altın Küre adayı olmayı başarmıştı. Daha önce Rachel’ın kardeşini canlandırarak Friends dizisine konuk olan Reese Witherspoon ise, bu proje ile yıllar sonra televizyon sektörüne el atmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top