Hesabım
    Manhattan Love Story’den Güzel Haber

    Hulu, bir ABC iptaline daha sahip çıktı.

    ABC’nin Eylül sonunda ekranlara getirmeye bağladığı Manhattan Love Story, kanalına oldukça düşük reytingler getirmiş ve yayınlanan dört bölümünün ardından iptal edilmişti. İlk bölümüyle 4.7 milyon seyirci çeken romantik komedi, son yayınlanan bölümü “It's Complicated” ile yalnızca 2.7 milyon kişi tarafından izlenmişti. Böylece dizi, sonbahar sezonunun iptal edilen ilk yapımı olarak ekranlara veda etmişti.

    Kanalın iptal ettiği bir başka dizi olan Selfie’ye geçtiğimiz haftalarda sahip çıkan online dizi ve film ağı Hulu, Manhattan Love Story’nin de yüzünü güldürdü. Site, ABC tarafından yayınlanmayan yedi bölümü seyirci ile buluşturma kararı aldı. Dizinin yayınlanmayan ilk bölümü, 4 Aralık Perşembe’den itibaren izlenebilecek.

    Başrollerinde Analeigh Tipton ve Jake McDorman ikilisinin yer aldığı dizi, New York’da yaşayan Dana ve Peter karakterlerini merkeze alıyordu. Henüz yeni tanışmış, birbirinden çok farklı bu Manhattan’lı çiftin hikayesi iç sesler sayesinde ekranlara geliyor; onların düşünceleri ve çelişki davranışlarının altında yatan gerçek sebepler dizide gösteriliyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top