Hesabım
    Kirsten Dunst, Fargo 2. Sezona Katıldı!

    Ödüllü antolojinin yeni sezon kadrosu şekilleniyor.

    Coen biraderlerin aynı adlı 96 yapımı filminden esinlenen FX dizisi Fargo; ilk sezonuyla 14 dalda Emmy, 5 dalda Altın Küre adayı olmuş ve eleştirel anlamda büyük bir başarı yakalamıştı. Dizinin yapımcısı Noah Hawley, Fargo’nun ikinci sezon onayı aldığını; farklı bir hikayeyi, farklı karakterler ve oyuncularla gelecek sene ekranlara getireceklerini açıklamıştı. Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks ve Bob Odenkirk gibi isimleri buluşturan ilk sezonun ardından; dizinin ikinci sezon kadrosu da şekillenmeye başladı.

    Örümcek-Adam (Spider-Man) serisi, Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ve Melancholia gibi yapımlarda yer almış ünlü aktris Kirsten Dunst; Fargo'nun ikinci sezon kadrosuna katıldı. Dunst, büyük şehirde yaşamanın hayallerini kursa da, küçük bir kasabada tıkalı kalmış güzellik uzmanı Peggy Blomquist’e hayat verecek. Breaking Bad ve Friday Night Lights dizilerinden hatırlanabilecek Jesse Plemons ise, onun kasapta çıraklık yapan eşi Ed’i canlandıracak. Nick Offerman (Parks and Recreation) ve Jeffrey Donovan (Burn Notice)’ın da kadroda yer alacağını ekleyelim.

    1979’da geçecek ve Sioux Falls’ı mesken tutacak ikinci sezon, ilk sezonda Keith Carradine tarafından canlandırılan Lou Solverson karakterinin gençlik yıllarını ekranlara getirecek. Vietnam Savaşı’ndan dönen karaktere kimin hayat vereceği ise, şimdilik belli değil. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak yeni sezon, ilki gibi 10 bölümden oluşacak ve sonbahar sezonunda seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top